Kompetencer

Her finder du et udpluk af vores kerne kompetancer. Listen er ikke fuldstændig, så kontakt os endelig ved jeres næste projekt.

PROFESSIONEL - ÆRLIG - KVALITET - er de ting der binder FLIB BYG sammen!

Beton terrasse

Terrasser og indkørsler i beton er utrolig nemme at holde og der er ingen steder for ukrudt at komme op. Beton terrasser og indkørsler kan laves i lige den udformning, mønster og overflade du ønsker.

Beton gulv - Polert Beton

Beton gulve kan afsluttes på mange forskellige måde alt efter hvor det skal bruges og til hvilket formål. Læs mere om hvilke typer og process.

Beton vægge

Støbning af insitu beton vægge. Insitu støbte beton vægge har ikke alene en konstruktions formål. Men har også et arkitektonisk udtryk.

Slibning af  marmor og natursten

Slibning af marmor og natursgulve. Få nyt liv i jeres naturstensgulv.

Fundering

I kraft af vores primære aktivitet er i bynære områder udføre vi primært vibrationsfri fundering. Herunder: Perma pæle,  Understøbning, Randfundamenter
Skruepæle

Jord & Anlægsarbejde

Udgravning for alle slags byggerier. Etablering af byggegrubber, byggepladser, veje, anlæg, haver og park anlæg.

Kloak

Som autoriseret kloakmester i Århus udfører og projekterer vi mange typer afløbsinstallationer, såvel store industrielle løsninger som mindre private badeværelser, separat kloakering og omfangsdræn. 
Samt vakepladser, olieudskillere, fedt udskillere, faskiner, LAR løsninger osv.

Omfangsdræn

Når kældervæggene er fugtige eller der er problemer med opstigende vand og grundfugt, er vi eksperter i etablering af omfangsdræn og sokkelisolering.

Belægning

Udførsel af belægning privat, erhver og offentlig. Vi laver alt fra mindre blægningsopgaver hos private til større pladser for erhverv.

Kælder renovering

Vi har forvandlet mange mørke, fugtige og ubeboelige (eller ubrugelige) kælderkvadratmeter til dejlige lyse og tørre kældre.

FLIB BYG ApS

Rudolfsgårdvej 8A
8260 Viby J

CVR: 39178397

 

Adresse

Flib Byg ApS
Rudolfsgårdvej 8A
8260 Viby J

 

Kontakt

Tel. 51 92 53 59
Mail: [email protected]

 

Kontakt

Tel. 51 92 53 59
Mail: [email protected]
CVR; 39 17 83 97

 

Kontakt

Tel. 51 92 53 59
Mail: [email protected]
CVR; 39 17 83 97

 

instagram