Beton gulv

MSD_3020

Beton gulve kan afsluttes på mange forskellige måde alt efter hvor det skal bruges og til hvilket formål.

Vi udfører:

→ Glittet beton
→ Pudset beton
→ Kostet beton
→ Spulet beton med synligt tilslag
→ Poleret beton
→ Slebet beton

Glittet beton – Ved glitning af beton arbejdes der med betonen i dens ”våde” stadie. Somregel i betonens første 8-24 timer afhængig af vind og vejr.
Betonen pudses først med en glitte maskine. Overfladen i dette stadie er lidt ru, som i en pudset væg. Her kan man afslutte fasen og lade betonen være pudset, det fungere godt til udvendige belægninger, da de er mere skridsikre.

Fortsætter man behandlingen med glitte maskien med vinger. Kan man opnå en helt glat, tæt komprimeret overflade, der er meget velegnet til industri gulve, garage gulve og lign. Rent overflade mæssigt vil gulvet være meget velegnet til brug i private hjem. Men rent visuelt vil den glittet overflade have meget farve spil og man vil som oftes kunne se arbejds gangen fra glitningen. Sporene fra glitte maskinen vil som oftes være synlige. For andre beton overflader kontakt os gerne omkring jeres ønsker. 

Poleret beton er et oplagt valg til gulv. Det reflekterer lyset og får rummene til at fremstå mere lyse og imødekommende, og så er det nemt at holde rent. Det suger ikke vand og fugt, det er behagelig at gå på, og så er det et naturprodukt! Der er ingen giftige kemikalier i eller andet, der bidrager til et dårligt indeklima.

Betonen vi bruger er ”almindelig” gulvbeton. Vi har sammensat vores egen grundrecept på betonen, hvorefter man kan tilvælge en farve, tilslag stenstørrelse, glans osv. Mulighederne er mange. Poleret beton er en arkitektonisk løsning, der ofte er meget nem at forene med næsten alle typer af byggeri.

Vi har installeret poleret beton i offentlige bindingsværksbygninger til helt moderne byggeri. Fælles for dem alle, er at det bliver et flot slutresultat, der er forenelig med både bygning og brugere.

Forholdsregler ved beton gulve:
→ Flydebeton kan IKKE bruges til poleret eller glittet betongulv!
¸→ Beton revner! Derfor skal der tages stilling til revne anvisere i gulvet
→ Færdige beton gulve skal udstøbes direkte oven på isolering eller andet terrændæk. → Min lag tykkelse er 10 cm.
→ Beton gulve er ikke homogene i farven
→ Mængden af synligt tilslag ved slibning vil variere


Se mere under vores referancer eller kontakt os om jeres projekt.

FLIB BYG ApS

Rudolfsgårdvej 8A
8260 Viby J

CVR: 39178397

 

Adresse

Flib Byg ApS
Rudolfsgårdvej 8A
8260 Viby J

 

Kontakt

Tel. 51 92 53 59
Mail: [email protected]

 

Kontakt

Tel. 51 92 53 59
Mail: [email protected]
CVR; 39 17 83 97

 

Kontakt

Tel. 51 92 53 59
Mail: [email protected]
CVR; 39 17 83 97

 

instagram